Om LuckyNiki

Tak fordi du besøger os. Jeg er Niki og jeg er din vært.

LuckyNiki.dk tilbyder en bred vifte af førsteklasses online og mobile spiloplevelser. Vores mål er at introducere de sjoveste og mest underholdende online casinospil i verden. Vi værdsætter vores spillere ved at tilbyde dem innovative produkter på en sjov, velkommende og brugervenlig måde.

LuckyNiki.dk drives af en gruppe passionerede spillere, der har været i branchen i mange år. Vi anerkender vigtigheden af at lytte til vores spillere, og bestræber os på at yde den allerbedste kundeservice. Du er velkommen til at kontakte os med ethvert spørgsmål eller problem, du end måtte have, på support@luckyniki.dk

Om Niki - Mig

Jeg blev født på en lille og smuk ø et sted i Stillehavet, og har været en gamer lige så længe jeg kan huske. Jeg spillede spil, hver eneste gang jeg fik muligheden. jeg var især glad for de spil, hvor jeg blot havde brug for den rette portion held. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg var meget heldig.

Jeg vandt de regionale turneringer, lå øverst i den nationale liga og der gik ikke længe før jeg levede et drømmeliv; spillede mine yndlingspil og vandt førstepræmier ved de internationale mesterskaber. Dengang var der ikke nogen, som kunne ignorere mit held. Det var en slags magi og jeg fik tilnavnet den "Heldets Gudinde"...

I dag vil jeg gerne give noget tilbage. Jeg føler det er min karma. Jeg har sluttet mig til LuckyNiki-holdet for at kunne videregive noget af mit held til andre. Nyd at spille vores spil og jeg ønsker dig alt mulig held og lykke!

Din vært

Niki