Ofte stillede spørgsmål

LICENS OG SIKKERHED

LuckyNiki.dk anbefales stærkt, ikke kun takket være populariteten af vores spil, men også for den sikkerhed vi tilbyder vores spillere. Hele spillesystemet og interne procedurer er fuldt certificeret i overensstemmelse med alle de nødvendige betingelser, der er anført under licensvilkårene

LuckyNiki.dk går langt for at garantere, at dine personlige og økonomiske oplysninger forbliver 100 % sikre og fortrolige. Vi anvender branchens almindelige sikkerhedsprotokoller (Forbindelsen til denne hjemmeside er krypteret, og benytter det godkendte TLS 1.2 (en stærk protokol), ECDHE_RSA med X25519 (en stærk nøgle), og AES_128_GCM (en stærk kode) (128-bit, SSL datakrypteringsteknologi) for at sikre, at alle transaktioner herunder indbetalinger og hævninger gennemføres på en helt sikker måde. Denne teknologi beskytter dig mod at få dine oplysninger opsnappet af andre end LuckyNiki.dk, når de sendes mellem dig og LuckyNiki.dk.

Du vil være i stand til at spille dine yndlingsspil via en lang række platforme. Vores software er tilgængelig på PC, tablet og smartphones.

LuckyNiki.dk tilbyder spil fra udbyderne Amaya, NextGen, Green Valley Games og mange flere, så du finder garanteret noget du kan lide!

BONUSSER OG KAMPAGNER

Tillykke! Hvis du har modtaget en eksklusiv gratis bonus, er du kun øjeblikke væk fra at nyde din gave. Åbn venligst Kassereren, naviger til bonussektionen, indtast den relevante kuponkode og klik på knappen Send. Bonussen er derefter din!

Vi tilbyder et stort udvalg af indbetalingsbonusser. Samtidig med at du indbetaler, indtaster du blot koden i BONUSKODE boksen og nyder dine ekstra midler!

Du kan holde styr på omsætningskravene for din bonus, ved at gå til Kasserer og derefter navigere til bonussektionen.

KONTO TEKNIK

Af sikkerhedsmæssige grunde opbevarer vi ikke en liste over din adgangskode. For at nulstille din adgangskode, klik på 'Glemt dit brugernavn eller adgangskode?' linket, som du finder efter at have klikket på 'Log ind' knappen på vores hjemmeside. Du skal besvare dit hemmelige spørgsmål og herefter notere den 4-cifred kode, der bliver vist. Du vil herefter modtage en e-mail fra os med et link, hvor du skal indtaste koden og oprette en ny adgangskode. Husk ikke at glemme den!

Ved registrering vil vi sende en velkomst e-mail til din kontos registrerede e-mail-adresse. I denne e-mail, vil du finde et link, hvor du vil være i stand til at bekræfte din konto. Bekræftelse af din konto sikrer, at du vil modtage vores e-mails, så du kan holde dig ajour og informeret om alle vores nye kampagner og spil!

Hvis dit spil fryser fast midt under en indsats, anbefaler vi, at du lukker software ved hjælp af Jobliste (Activity Monitor til Mac). Du skal blot klikke samtidigt på CTRL + ALT + DEL for at åbne listen over funktioner og derefter vælge Start Jobliste. På den måde vil dit spil genoptages, når du logger ind på kasinoet igen.

For at konfigurere pop-up blocker fra Internet Explorer, skal du følge disse trin:

  1. Klik på Start, peg på Alle Programmer, og klik derefter på Internet Explorer.
  2. I menuen Funktioner skal du klikke på Internetindstillinger.
  3. Klik på fanen Privatliv, og vælg Bloker pop-ups afkrydsningsfeltet for at deaktivere Blokering af pop-ups.
  4. Klik på Anvend, og derefter på OK.

For at konfigurere pop-up blocker i Google Chrome, skal du følge disse trin:

  1. Klik på Chrome menuen på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. I Privatlivssektionen, klik på knappen Indstillinger for indhold.
  5. Under Pop-ups skal du vælge Tillad at alle websteder viser pop-ups.
  6. Klik på Anvend og OK. Genstart derefter din browser.