BETALINGSMULIGHEDER

INDBETAL

Det er let at indbetale til din LuckyNiki-konto! Log ind på din LuckyNiki-konto, gå til Kassen og vælg en af indbetalingsmulighederne. Når du har indtastet beløbet og overført midlerne, vil du modtage en bekræftelse og så er du klar til at spille!

LuckyNiki.dk tilbyder adskillige betalingsløsninger, så du kan nyde at spille vores spil under trygge og sikre betingelser. Det er hurtigt, sikkert og pålideligt at lave en indbetaling til din LuckyNiki.dk-konto. Neden for ses en liste over betalingsløsninger, der er tilgængelig for vores spillere. Klik på hver betalingsløsning for at se yderligere detaljer.

Hvis du har nogen spørgsmål om nogen af vores indbetalingsløsninger, er du velkommen til at kontakte os

INDBETAL METHODS

Indbetalingsmetoder Behandlingstid Min. indbetaling
øjeblikkelig 20
øjeblikkelig 20
øjeblikkelig 20
øjeblikkelig 20
øjeblikkelig 20

Tilgængelighed afhænger af dit land

Visa/Mastercard

Indbetaling med Visa kredit/debetkort er en sikker og let måde at lave en indbetaling til din LuckyNiki-konto.
Kortholderens navn skal matche det navn der er registreret på din LuckyNiki-konto.
Du vil blive bedt om at indtaste dine kortoplysninger første gang du anvender dit kort, hvilket vil hjælpe dig med at lave hurtigere indbetalinger i fremtiden.

ecoPayz

EcoPayz er en sikker online e-wallet drevet af EcoPayz. De leverer sikker og let indbetaling til din LuckyNiki-konto. Du kan anvende deres mulighed for at udstede et debetkort til dine gevinster på LuckyNiki
Du kan indbetale til din EcoPayz konto med kreditkort. Du kan åbne en EcoPayz konto her

Neteller

NETELLER er en af de bedste e-wallets inden for gaming, de tilbyder en hurtig og let måde at foretage øjeblikkelige indbetalinger til din LuckyNiki-konto.
Det navn og den e-mailadresse du har registreret hos Neteller, skal stemme overens med det navn og den e-mailadresse, som du har registreret på din LuckyNiki-konto. Du kan finansiere din NETELLER konto via dit kredit-/debetkort, bankoverførsler og internet banking så som Giropay, POLi og iDeal.
Du kan åbne en Neteller konto på www.neteller.com

SKRILL

Skrill er en hurtig og sikker e-wallet til at finansiere din LuckyNIki-konto. Din SKRILL konto kan finansieres via et kredit-/debetkort, Instant Online Banking eller en Bankøverførsel.
Det navn og den e-mailadresse du har registreret hos Skrill, skal stemme overens med det navn og den e-mailadresse, som du har registreret på din LuckyNiki-konto.
For at åbne en Skrill-konto, besøg SKRILLs hjemmeside www.skrill.com

UDBETALINGER

Det er let at hæve dine gevinster fra LuckyNiki. Log ind på din konto, gå til Kassen, og klik på Udbetaling i venstre side af menuen.

Generelt skal spillere hæve via den samme betalingsmetode, som blev anvendt til at indbetale. Hvis der er et problem hermed kan vi sende penge retur med en overførsel, eller andre metoder efter ønske. Hvis du har problemer med at hæve midler, konsulter venligst vores kundesupport. Vi vil hjælpe dig med at finde en passende udbetalingsmetode for dig.

Ved din første udbetaling fra LuckyNiki casino, eller i nogle andre tilfælde, beder vi spillere om at indsende nogle dokumenter, der er påkrævet af vores licenshavere. For at yderligere information om dokumenterne, se venligst Udbetalingsdokumentsiden.

Vi har anført udbetalingsmetoderne nedenfor

UDBETALING METHODS

Betalingsmetode Behandlingstid Min.
2-7 Dage 20
2-7 Dage 20
Samme dag 20
4 Dage 20
4 Dage 20

* Maks. udbetalingsbeløb er 100.000 kr. per måned / 50.000 kr. per overførsel