SÅDAN INDBETALER DU

HVILKE METODER KAN JEG ANVENDE TIL AT INDBETALE PENGE PÅ MIN KONTO

Når du er klar til at spille med rigtige penge, vil du hurtigt finde ud af, at indbetalinger på LuckyNiki.dk ikke kunne være lettere.

Klik her for mere information om indbetalingsmetoder

HVORDAN LAVER JEG EN INDBETALING?

Det er rigtig let at lave en indbetaling på LuckyNiki.dk, lige så snart din konto er åbnet og bekræftet, kan du gå til Min Konto-side og klikke på Indbetal, vælg din favorit indbetalingsmetode og indtast dine betalingsoplysninger. Det tager kun et par sekunder for din indbetaling at blive bekræftet.

KAN JEG INDSTILLE GRÆNSER FOR MIT SPIL PÅ LuckyNiki.dk?

Ja, det kan du. Vi er stolte over at kunne levere et sikkert miljø for dit spil. Du kan indstille dine indbetalingsgrænser under sektionen personlige indstillinger på Kasse-siden. Du kan også indstille andre grænser for din konto, så som begrænsning af adgang til kontoen i specificerede tidsperioder. Disse findes under sektionen Kontobegrænsninger. Se venligst vores Ansvarligt Spil-side for flere oplysninger.

HVORDAN FINDER JEG UD AF, OM DER ER NOGEN BEHANDLINGSGEBYRER PÅ LUCKYNIKI?

Hvis gældende vil ethvert gebyr i forbindelse med enhver behandling tydeligt fremgå under indbetaling/udbetalingsprocessen i overensstemmelse med din indbetalingsmetode.